COVID-19 Retningslinjer

Kære kommende kursister,

 

vi er så heldige, at vi stadig er i stand til at gennemføre kurser – også med de nyeste restriktioner af 26. oktober 2020.

 

Foredrag, teaterforestillinger, biograf og sportsarrangementer går nemlig ind under den særlige forsamlingsgruppe, der omhandler siddende arrangementer med publikum rettet mod en scene med 1 meter mellem deltagere eller deltagende grupper - og 2 m2 pr. deltager.

 

Et kursus hos os skal være trygt. Derfor har vi ommøbleret vores kursuslokaler og indrettet ”biograf” med praktisk stoleopstilling og rigeligt plads til forsamlingen.

Vi efterlever således alle pladskrav, ligesom vi altid forud for kurserne informerer alle kursister om de praktiske forhold omkring ankomst, afspritning, brug af mundbind og ikke mindst afholdelse af selve aftenen. For os handler det om, at I får en tryg oplevelse og kan læne jer tilbage og nyde køkkenoplevelsen.

 

Vi har lavet en række tiltag, som skal være med til at sikre en god oplevelse hos SalatTøsen for alle:

 

  • Alle kursister skal bære mundbind ved ankomst. Mundbind skal forblive på, til du er blevet henvist din plads af vores medarbejdere.
  • Når du er blevet seatet, må du fjerne dit mundbind, da du nu sidder stille med retning mod scenen.
  • Bevæger du dig rundt eller væk fra lokalet – det være sig på fællesarealerne eller på toilet, skal du igen bære bundbind. Det gælder også i pausen.
  • Til sidst på vores kurser vil du få serveret en ”kina-box” med smagsprøver på alle serveringer. Da du spiser siddende, skal du ikke bære mundbind. Vores serverings- og køkkenpersonale vil bære mundbind under hele seancen.
  • Der vil være spritdispensere ved hovedindgang, garderobe og rundt om i lokalet.
  • Vores medarbejdere følger sundhedsstyrelsens retningslinjer og vil altid være behjælpelige med information ved evt. tvivl og spørgsmål.

.

Vi er utroligt glade for, at vi stadig kan gennemføre vores kurser. Det betyder en verden, at vi kan holde hjulene i gang og fortsætte dagligdagen og ikke mindst drive vores forretning og udvikle det, vi brænder for! Men vi kan ikke gøre det alene. Derfor opfordrer vi altid vores gæster til at passe på hinanden.

Sammen kan vi nemlig sikre, at vi alle får en god og tryg oplevelse.

 

Vi glæder os til at se jer til vores kurser i enten Kolding, Vildbjerg, Aalborg, Brande, Næstved, Sorø, Skovlunde eller Frederiksberg.

 

Kærligst,

Mette Løvbom