Er du vores nye webshop Ninja med passion for kunder?

Vil du gerne være med til at udvikle én af Danmarks mest nuancerede iværksættervirksomheder med at blive endnu større? Brænder du for gode økologiske råvarer og morgendagens fødevaretrends. Og har du en skarp pen, styr på de sociale platforme og trives i et miljø, hvor ikke to dage er ens? Så er du måske vores nye medarbejder.

Hvem er vi?

Vi driver virksomhederne SalatTøsen ApS og rawandmore ApS. SalatTøsen er én af Danmarks bedst besøgte madplatforme med udgivelse bøger og et helt nyt komplet private label-program inden for alt i økologiske nødder, tørret frugt, balsamicoer og olivenolier. Stifteren, Mette Løvbom, er

bestsellerforfatter og meget eftertragtet foredragsholder og TV-vært. SalatTøsen har også netop lanceret en ny ”Salatklub”, et fællesskab for passionerede salat- og fødevareelskere.

Virksomheden rawandmore er nordens største webshop inden for rawfood og økologi i topkvalitet. Med over 400 varer servicerer rawandmore en lang række danskere med alt inden for superfood, nødder, spirer, chokolade, tørret frugt samt hudpleje, køkkenudstyr og skønhed. Virksomheden er hele tiden på jagt efter morgendagens produkter og er også kendt for at være først med det nyeste inden for rawfood og sundhed.

Jobbet som webshop Ninja med passion for kunder

Vi har brug for dig i begge virksomheder. Vi har nemlig en størrelse, hvor vi hver dag tilpasser os og optimerer. Vi sætter en ære i at gøre det meste selv, derfor vil jobbet også indebære en stor del af selvstændighed, da du selv skal finde løsning på en lang række opgaver. Helt konkret vil du komme til at:

  • Administrere vores to webshops, udvikle både frontoffice og backoffice
  • Håndtering af ordrer, herunder afvejning, pakning samt reklamation og kundeservice
  • Bestilling af varer i udlandet. Forhandling af kontrakter med de største leverandører
  • Håndtering af økologiregnskab og modtagelse og registrering af alle indkomne varer
  • Udvikling af de sociale medieplatforme, udvikling af markedsføringselementer samt nyhedsbreve
  • Styre projekter igennem fra start til slut. Det kan være særlige kampagner eller tiltag
  • Dialog og styring med vores revisor om lager og nøgletal ved hver månedsafslutning
  • Jobbet er på min. 25 timer i ugen med elastik til fuld tid, men vi forventer, at du er her hver dag

Hvem er du?

Du har personlighed. Og du er god til at analysere kunderne og deres behov. Du er arbejdsom, har let til et smil og besidder et helt særligt drive. Du er vant til at veksle mellem operationelle og strategiske opgaver og kan bruge fysikken, når du er på arbejde. Du formulerer dig flydende på dansk og engelsk og har let ved at begå dig i et hektisk miljø. Og har du en særlig forkærlighed for gode råvarer, er det også et plus.

Ansøgning

Send din ansøgning til: kontakt@salattosen.dk eller giv Per Guldbrandt et ring på 3131 7310.

Vi har brug for dig senest den 1. februar men gerne før.