Hvem er salattøsen

Sådan startede det

I 2013 oprettede jeg fællesskabet SalatTøsen først på facebook og senere som hjemmeside. Igennem længere tid havde flere i min omgangskreds opfordret mig til at dele ud af min passion for salater og grøntsager med smag, det blev så kimen til facebook fællesskabet SalatTøsen, der i dag har knap 120.000 følgere samt hjemmesiden salattosen.dk, der hver måned har over 80.000 besøgende.

 

I dag

I dag hører begge platforme blandt de mest besøgte madsider i Danmark med samlet set flere hundrede tusinde besøgende om måneden. Ved siden af det, er jeg flittig gæst på TV som fast vært på TV-programmerne Årstidens Spisekammer samt live kok i køkkenet på TV2’s Go’ Morgen Danmark og TV4’s “nyhetsmorgon” i Sverige. Jeg har udgivet tre bestseller bøger om grøntsager og salater med lancering i Danmark, Sverige og Tyskland og driver i dag én af Danmarks største madskoler med base i Kolding, Sorø og på Frederiksberg. I den forbindelse har jeg udviklet min egen private label serie med en række økologiske produkter inden for bl.a. nødder, spirer, frø, tørret frugt, ekstra jomfru olivenolier og balsamicoer mv. af premium kvalitet. Sidste skud på stammen er SalatTøsen Street Food, økologiske årstidsbestemte grønne serveringer, vi har base i Kolding men er mobile til stort set alle begivenheder private som for virksomheder.  

Jeg arbejder med mad. Og med mennesker. Det kommer til udtryk gennem både madoplevelser, foredrag, bøger, street food og inspirationskurser for både professionelle og madinteresserede i det ganske land.

 

Mine bøger

Min første bog ”Salattøsen – salater hele året rundt” udkom i april 2016 og blev lynhurtigt en kæmpemæssig bestseller med over 50.000 trykte eksemplarer. Bogen er senere blevet udgivet i Sverige. I september 2017 kom jeg så med en ny, lækker kogebog med fokus på kål i hverdagen. Og der var store forventninger til bogen. Allerede inden den var landet i handlen, var den trykt i over 10.000 eksemplarer, bogen er senere udkommet i både Sverige og Tyskland. I august 2018 udgav jeg min 3. bog, en efterfølger til den første salatbog under titlen “Salattøsens grønne hverdag”. Bogen fik en flyvende start og er allerede blandt danskernes favorit salatbøger.

 

Madskole og Street Food

I 2018 åbnede jeg for min madskole, først med base i Kolding i en restaureret restaurant og senere i både Sorø og på Frederiksberg. I dag har over 6.000 danskere fra hele landet besøgt vores køkken for at lære at arbejde med grøntsager. 2018 blev også året, hvor min mand, Per og jeg åbnede SalatTøsen Street Food, økologisk street food af lokale råvarer i øjenhøjde. Med SalatTøsen Street Food ønsker vi at bringe SalatTøsen helt ned på gadeplan, og vi er i dag efterspurgt til både events, arrangementer og mad ud af huset til både private og virksomheder.

 

Mit liv

I det private bor jeg i Nørre Bjert lige uden for Kolding med min dejlige 16-årige søn, Jonathan, og min skønne mand og soulmate, Per. Når jeg ikke laver salater eller skriver bøger, ser du mig løbe med vennerne i den lokale løbeklub eller hoppe en tur i fjorden sammen med Koldings vinterbadere. Og om sommeren er jeg mest at finde i naturen eller i det sydfranske.

 

Velkommen!

Salattøsen er stiftet med det formål at hjælpe danskerne med at finde tilbage til madglæden og den gode spiseoplevelse. For mig handler det ikke om kalorier eller løftede pegefingre. Men om gode råvarer, smag og kvalitet. Og om at have et forhold til det naturlige – ved at vælge økologi og følge sæsonerne. Det kommer til udtryk både gennem mine opskrifter, bøger og små videoer, som jeg håber, du får glæde af.

Velkommen her på siden

 

Mette Løvbom