Min nye bog er landet

Min første bog ”Salattøsen – salater hele året rundt” blev en kæmpemæssig bestseller med over 30.000 solgte bøger på under et år. Nu kommer jeg med en ny, lækker kogebog med fokus på den sprøde kål.

Mulighederne med mål er uendelige, og i bogen ”KÅL – hele året rundt” viser jeg, hvordan du uden besvær kan blive bedre til at bruge netop kål i hverdagen. Og der er masser af inspiration at hente i de mere end 130 opskrifter med hvidkål, rødkål, grønkål, rosenkål, broccoli, blomkål, kålrabi, glaskål, savojkål og palmekål.

Jeg byder ikke bare på sprøde, lette hverdagssalater, mættende måltidssalater og serveringer til de kødfrie dage, men også til højtider og til når du er på farten. Derudover indeholder bogen supper, tærter, dressinger og en helt ny palet af snacks. Under hver opskrift er der forslag til tilbehør samt gode tips, og bagerst i bogen finder du et detaljeret råvareindeks, så du nemt kan finde lækre opskrifter med de råvarer, du lige har ved hånden. Alt sammen i vaske ægte Salattøs stil.

SalatTøsen – kål hele året rundt, 224 sider

KØB DEN HER!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.