Kurser

Inspirationskurser

Oplev Mette på slap line i små hyggelige omgivelser i Kolding, Brande eller Sorø. Tag din veninde eller kollega med til inspirationsaften og hør Mette Løvbom fortælle historien om SalatTøsen fra den spæde start i 2013 til TV-karriere og nu bestsellerforfatter med 110.000 følgere. Mette tager dig også igennem hele sit salatunivers, selve måden hun komponerer salaterne på og giver dig opskriften på, hvordan du selv får enkeltheden og legen ind i dit køkken derhjemme. Endelig indvier Mette dig også i sit ”Salatværksted”, hele hemmeligheden bag succesen. På selve aftenen kreerer hun dressinger, knas, sylt og salater, og der serveres lette sunde snacks og drikkevarer. Varighed 3 timer.


Book plads HER!

 

Foredrag & events

Jeg tager gerne ud og holder skræddersyede foredrag, afholder events eller fortæller historien om Salattøsen. Vinklerne kan være mange alt afhængig af målgruppen. Det kan både omhandle iværksætterhistorien fra min spæde start i 2013 med Salattøsen som hobby og passion til en egentlig levevej i dag som bestsellerforfatter med værkstvirksomhed med 7 ansatte. Eller peptalk om min kærlighed til fødevarer, måden jeg arbejder på – afrundet med en solid indsprøjtning til publikum, så de kan gå hjem i køkkenet med fornyet energi. For mig handler det om at fortælle en god historie, der både når ned på bagerste række og skaber værdi for mit og dit publikum.

Det er typisk foreninger, klubber, virksomheder eller private aktører, der booker mig til foredrag og events. Men også iværksætter-miljøer, offentlige klynger og kommuner har fyldt salen med publikum til foredrag i løbet af 2016, 2017 og 2018.

Jeg afholder også jævnligt køkkenworkshops, hvor jeg primært hjælper dem i arbejdet med grøntsager og salater. Jeg arbejder med grupper af 6 – 18 personer alt efter behov og omgivelser. Hele sessionen tager 4-5 timer, først arbejder vi med viden, inspiration og principper – bagefter går vi i køkkenet sammen og knokler løs og slutter så dagen af med at evaluere og spise herlighederne. Jeg har afholdt over 20 køkkenworkshops i løbet af 2015 og 2016 i hele landet i nogle af landets største private og offentlige kantiner samt hos de førende kantine-udbydere. Jeg har også afholdt workshops hos catering- og køkkenudstyrs udbydere i Danmark.

Giv mig og mine kolleger et kald eller send en mail, så vender vi tilbage.

 

kontakt@salattosen.dk 
+45 41 26 41 41