Salater i weekenden?

Oprettet d.

Salater i weekenden?

 

Har du planer om salater i weekenden? Så skal du læse med her, hvor jeg præsenterer tre sande lækkerier til hele familien. Vi lægger ud med en cremet og crispy kyllingesalat serveret i kålblade. Så hopper vi i én af mine favoritter, nemlig rodfrugte biksemad med stegt serrano og smilende æg, en superlækker frokost servering. Sidst med ikke mindst skal hele familien forkæles med en måltidssalat med asiatisk tvist og flankesteak.

Kålkurve med kyllingesalat

En god frokost kræver godt selskab. Og en sprød og mættende salat med masser af smag og bid. Prøv min populære rodfrugte biksemad med knasende serrano skinke og smilende æg på toppen. Den er nem, dejlig fyldig og overrasker de fleste med sin vinterlige charme.

Rodfrugte biksemad med serrano og smilende æg

Finalen i weekenden er en ægte “Asian sensation”. Sprød spidskål med sorte sesam, chili, mango, endemamebønner og saftig flanke-steak på toppen. Salaten blev til en kold vinterdag, da jeg skulle lave mad for en flok mænd, og da den blev dagens samtaleemne rundt om bordet, døbte jeg den “Mandefavoritten”. Alle i min familie elsker salaten, der sagtens kan udgøre det for et solidt måltid.

Asiatisk salat med flank

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar