Salater til Påske

Oprettet d.

Salater til Påske

Har du fundet årets salater til Påske?

Her kommer mit bud på salater til Påsken, både til det kolde frokostbord og en middag med påskelam. Og til sidst et godt tip til marinering af dit lammekød.

Vi starter ud med min favorit til lam, den grove savoj-tzatziki med hvidløg, stegte mandler og tørrede tranebær. Her kan du kan sagtens erstatte savoj med grønkål, hvis du har svært ved at skaffe savoj. Dernæst en cremet rødbede-salat, der også er perfekt til lam.

Savoj Tzatziki
Salaten til lam

Til frokost skal vi fristes med min “Påske- og Pinse salat” med laks, æg og asparges. Et festligt og smukt indslag på et påskebord og samtidig en servering, der er perfekt som portionsanretning. Endelig skal vi stifte bekendtskab med én af mine første opskrifter på siden, min “Påske-salat” med æg, en grov tomatvinaigrette med kapers og grønne asparges. Den er perfekt til et stykke varmrøget laks som et indslag i en påskefrokost. 

Pinse- og Påske-salaten
Påskesalaten

Sidste år valgte jeg at marinere mit lammekød 3-4 timer i køleskabet godt pakket ind i en aromatisk ramsløgspesto. Det gav stegen en dejlig krydret tone af hvidløg, og det kan i den grad anbefales. Resten af din ramsløgspesto kan du så servere som dip til stegen. 

Ramsløgspesto

Rigtig god Påske til dig og dine kære.

Kærligst, Mette


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar