I 2013 oprettede jeg fællesskabet SalatTøsen først på facebook og senere som hjemmeside. Igennem længere tid havde bekendte opfordret mig til at dele ud af min passion for salater, det blev så kimen til fællesskabet SalatTøsen. I dag hører begge platforme blandt de mest besøgte madsider i Danmark med flere hundrede tusinde besøgende om måneden. Og jeg er flittig gæst på TV som fast vært på TV-programmerne Årstidens Spisekammer samt live kok i køkkenet på TV2’s Go’ Morgen Danmark.

Jeg arbejder med mad. Og med mennesker. Det kommer til udtryk gennem både madoplevelser, foredrag, workshops for både professionelle kokke og madinteresserede i det ganske land og gennem mine kogebøger. Min første bog ”Salattøsen – salater hele året rundt”, der udkom i april 2016, blev en kæmpemæssig bestseller med over 30.000 solgte eksemplarer på under et år. Til september 2017 kommer jeg med en ny, lækker kogebog med fokus på kål i hverdagen. Og der er store forventninger til bogen. Allerede inden den er landet i handlen, er der trykt i knap 20.000 eksemplarer.

I det private bor jeg i Kolding med min søde 14-årige søn, Jonathan, tæt op af Marielundskoven. Når jeg ikke laver salater eller skriver bøger, er jeg sammen med min dejlige mand, Per. Ofte ser du mig også løbe med vennerne i den lokale løbeklub eller hoppe en tur i fjorden sammen med Koldings vinterbadere.

Salattøsen er stiftet med det formål at hjælpe danskerne med at finde tilbage til madglæden og den gode spiseoplevelse. For mig handler det ikke om kalorier og løftede pegefingre. Men om gode råvarer, smag og kvalitet. Og om at have et forhold til det naturlige – ved at vælge økologi og følge sæsonerne. Det kommer til udtryk både gennem mine opskrifter og små videoer, som jeg håber, du får glæde af.

Velkommen her på siden

Mette Løvbom

Sådan startede SalatTØsen