“Super nemt tilbehør alligevel utroligt velsmagende”

Ingredienser

8 majs
Olivenolie
Urtesalt (se opskrift her >>)

Dressing
2 dl god creme fraiche
3 spsk. revet frisk peberrod
2 tsk. sukker
Saft af en ½ citron
Salt og hvid peber

Kendetegn

De hurtige

Sæson

Efterår

Fremgangsmåde

Pil skræl af majs. Smør dem med olivenolie. Tænd grillen og grill dem 6-10 min. på hver side, til de er letgyldne og brune. Skær majsene ud i små håndfaste stykker og anret dem. Drys urtesalt over.
Bland creme fraiche (her Thiese 18%) med friskrevet peberrod, sukker (alternativt flormelis), citronsaft, salt og lidt hvid peber. Husk at smage den til, den må godt være lidt stærk.
Server det til grillet kød, fisk eller fjerkræ evt. sammen med en simpel grøn salat.