Ingredienser

4 stængler grønkål
2 vilde gulerødder
1 granatæble
6 abrikoser
Hak 1 håndfuld hasselnødder

Dressing
Saft af ½-1 citron
1 spsk. flydende honning
1 dl. olivenolie
1-2 spsk. wasabi-paste (det vi kender fra sushi)

Sæson

Vinter

Fremgangsmåde

Den her salat er fyldt med knas og smag. Den har godt med bid i dressingen og passer fantastisk til et stykke laks.

Skyl grønkål og tør det. Tag midterstilk fra og hak det groft. Skræl gulerødder og snit dem i fine skiver. Del granatæble og bank kernerne ud af æblet med en grydeske (på ryggen). Skær abrikoser i strimler.
Bland dressing af citronsaft, honning, olivenolie, wasabi-paste, salt og lidt peber. HUSK at smage den til, den skal have lidt bid og samtidig ikke ende for sur.
Hak hasselnødder meget groft. Bland grøntsager med dressing, abrikoser og nødder.

Pst….. den er også god til frokost dagen derpå