Ingredienser

200 g tilberedt kyllingebryst med skind
1 glaskål
1 æble
½ spidskål
1 bøtte brøndkarse
evt. 1 stykke ristet brød
havsalt og friskkværnet peber

SENNEPSCREME
4 spsk cremefraiche 18 % eller græsk yoghurt
½ spsk sennepspulver
1 spsk hvid balsamico
1 stor syltet agurk
1 lille glas kapers
1 skalotteløg
havsalt og friskkværnet peber

God til

Kylling

Fremgangsmåde

Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i ovnen i 30 minutter ved 185 grader, til den er mør. Lad kyllingen køle af, tag skindet af den og gem det. Skær kyllingekødet i tern. Skræl glaskålen og skær den i små tern. Befri æblet for kernehuset og skær det i fine tern. Skær stokken af spidskålen og pil de yderste blade af. Gem fire af de pæneste blade til kurve. Snit resten af kålen fint. Rør cremen sammen. 

SENNEPSCREME. Hæld væden fra kapersene. Skær den syltede agurk og skalotteløget i fine tern. Rør cremefraiche, sennepspulver, balsamico, syltet agurk, 2/3 kapersene i glasset, skalotteløg, salt og peber sammen og smag den til. Den skal være syrlig og let stærk. Vil du have den mere stærk, kan du tilsætte en knivspids sennepspulver mere.Vend kyllingen, æblerne, glaskålen og det snittede kål med cremen. Steg kyllingeskindet på en varm pande med lidt olivenolie, til det er helt sprødt og skær det i små ”bacon” stykker. Anret kyllingesalaten i kålkurvene og pynt med det stegte kyllingskind, brøndkarse og en skive brød.