Ingredienser

3-4 store rødbeder
2 pærer
3 spsk ristede hasselnødder
2 spsk wasabi paste (eller friskrevet peberrod)
1 dl grønkålspesto (opskrift)

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne og riv dem i julienne strimler på en mandolin, riv dem på et rivejern eller lav strimler på en spiralizer. Rist hasselnødderne på en varm og tør pande (lav evt. lidt ekstra, når du i forvejen rister hasselnødder til grønkålspestoen). Del pærerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. Rør 1 dl grønkålspesto med 2 spsk wasabi eller friskrevet peberrod. Vend rødbederne med pestoen og anret. Pynt med pærebåde og hele ristede hasselnødder.

Tips! Hvis du gerne vil undgå, at rødbeden smitter for meget af, kan du lægge strimlerne i koldt vand ½ time, inden du vender dem med pestoen. På den måde “udvander” du rødbederne.