Handelsbetingelser

Redigeret 29/8 2022

Kort og godt!
– ALTID 14 dages bytte- og returret! Gælder dog ikke ved køb af datobestemte billetter (se nedenfor)
– Fri fragt på alle ordrer i Danmark ved køb for 750,- kr. eller derover! (gælder kun til pakkeshop)
– Vi sender med GLS  (1 – 3 dage)
– Click & Collect i Kolding, bestil og afhent lige ved døren, nem og gratis parkering
– Har du spørgsmål, kan du altid sende en mail til: kontakt@salattosen.dk eller ringe på tlf.: (+45) 4126 4141 (10.00-12.00) man-tors.

Vores priser.
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Vi forbeholder os ret til at køre kampagnetilbud i en afgrænset periode. 
Salattøsen tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag din ordre er afsendt.
Når du handler med Salattøsen indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden, eller sende en mail til kontakt@salattosen.dk

 

Betaling.
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder:
Den mest sikre – og den betalingsform, vi anbefaler alle kunder, er, at betale med et betalingskort – vi modtager følgende korttyper:
. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro
. MobilePay
. Viabill

 

Gavekort

Et gavekort til SalatTøsen er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller indløses til andre ydelser. 

Gavekortet har kun gyldighed på salattøsen.dk. 
Gavekortene kan benyttes til køb af kurser og produkter på salattøsen.dk. Gavekortet kan ikke bruges på selve kursusdagen til køb af produkter og serviceydelser. 
Gavekort er bindende og kan ikke refunderes eller fortrydes. 

 

Online betaling med kort.
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når vi afsender varerne.
Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

 

Leveringstid.
Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre inden for 1 – 3 arbejdsdage.
Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge – så ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der forekomme en lidt længere leveringstid.

 

Ved hjemmelvering: 

Hvis GLS ikke træffer nogen på modtageradressen, indleverer GLS pakken i en GLS PakkeShop eller på et GLS depot. Modtager får information om dette. Efter 7 hverdage returnerer GLS pakken til afsender Når du bestiller hos os, acceptere du samtidigt GLS's generelle betingelser for levering:

https://gls-group.eu/DK/da/generelle-betingelser 

 

Forsendelsesomkostninger.
Fragten bliver beregnet ud fra vægt.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Returnering/fortrydelsesret.
Der er 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdagen – såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen – dvs. ikke åbnet, vasket, påskrevet navn eller andet lignende. Når der er tale om en ren returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik.

Returvarer sendes til:

Salattøsen ApS
Vejlevej 159
DK-6000 Kolding
Denmark
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker i pakkeshops. 

Undtagelser til retur- og ombytningsretten.

Fødevarer, gavekort og personlig signerede bøger er ikke omfattet af returretten. Du skal være opmærksom på, at billetter til kurser, madskole og events ikke kan ombyttes! Du kan dog videregive billetten til 3. mand. I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. forbrug.dk.

Produkter købt med et tilgodebevis kan ikke tilbagebetales til kontanter, men kun til et nyt tilgodebevis. 

Ønsker du at flytte dit foredrag, madskole eller event til en anden dato, kan det ske ved betaling af et honorar på kr. 100,- pr. ordrenummer. Det skal dog være igangsat senest 60 dage, før kurset afholdes. 

Aflysning af kurser.

Ved salg af mindre end 14 billetter til vores kurser i Kolding, kan vi se os nødsaget til at aflyse. I den situation vil du få tilbudt enten nye billetter, et tilgodebevis eller refusion af dit køb. 

Bemærk følgende ved køb af digitale produkter vedrørende retur ret

De 14 dages retur ret bortfalder ved digitale produkter (fx online forløb som 28 sunde dage, så snart hele eller dele af materialet er leveret, da det svarer til, at produktet er taget i brug.)

Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen, modtaget din ordrebekræftelse og har fået adgang til første del materialer af det pågældende online forløb.

Digitale produkter er dine til evigt eje - du skal dog selv sørge for at downloade materialet (E-bøger, opskrifter mv.) og opbevare det og evt. lave backup. Det er ikke muligt at eftersende materiale fra vores online forløb efter forløbet er afsluttet. Savner du materialer skal du altså efterspørge det under selve forløbet.  

Returnering/reklamation.
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til SalatTøsen senest 3 hverdage efter varens modtagelse. 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

For at kunne behandle din reklamation skal vi bruge følgende: 

 

- Fotos af alle pakkens udvendige flader
- Fotos af alt indvendig beskyttelse
- Vi skal kunne se den påsatte GLS label på et af billederne af emballagen.

 

Varen sendes til:
Salattøsen ApS
Vejlevej 159
DK-6000 Kolding
Denmark

 

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varer. Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker i pakkeshops. 

 

Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage, og få en kvittering for dine portoudgifter, så vi evt. kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Kontakt os.
Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail på:
kontakt@salattosen.dk

 

Eller på adressen:

Salattøsen ApS
Vejlevej 159
DK-6000 Kolding
Denmark
Telefon: (+45) 4126 4141

CVR: 36730307

 

Etableringsår: 2015


Organisationsform: Anpartsselskab

 

Privatlivspolitik og databeskyttelse
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
For at du kan indgå aftale med os på firmanavn, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.


Personoplysningerne registreres hos firmanavn og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for firmanavn har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på firmanavn er: Mette Løvbom

 

Hvad er dine rettigheder? 

Retten til adgang

Du kan til enhver tid kontakte os og få oplyst hvilke personlige data vi har om dig. Ydermere har du retten til at få disse data rettet, hvis de er ukorrekte eller ufuldstændige.

Du skriver blot en mail til kontakt@salattosen.dk

Retten til at blive glemt 

Du kan altid kontakte os og udøve din ret til at få slettet alle personlige data som vi har på dig.
Undtagen i følgende situationer:

- Hvis du har foretaget et køb på vores webshop, beholder vi dine oplysninger i henhold til bogføringsreglerne. 

- Hvis du har en uafsluttet bestilling på vores webshop.

- Du har en uafsluttet sag ved kundeservice, eksempelvis en returordre eller reklamation. 

Vi har automatisk databehandling

- Alle inaktive brugere slettes efter 2 år 

- Alle ordre bliver anonymiseres efter 5 år 

- Alle fakturaer anonymisereres efer 5 år 

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Salattøsen via e-mail: kontakt@salattosen.dk

 

Cookies
På salattosen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Du kan desuden risikere at webshoppen ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores webshop indeholder cookies fra tredjeparter: 

-          Facebook (Facebook pixel) 

-          Google Analytics

Logstatistik.
Vi bruger en logstatistik på salattosen.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere salattosen.dk