Tørring af grøntsager

oprettet d.

Tørring af grøntsager

Tørring af grøntsager er ganske nemt og bidrager med helt nye elementer til knas-universet. Der er nogle ganske få spilleregler, der er gode at kende, når man skal tørre grøntsager.

  1. Skær hårde grøntsager ultratyndt på mandolinen. Vi skærer vores på 2 mm.
  2. Sørg for at alt vandet er tørret ud af grøntsagen, inden du stopper tørringen.
  3. Hvis du har en dehydrator, bør du tørre ved 42 grader i 12 timer.
  4. Hvis du tørrer i din varmluftovn, skal du tørre ved 60 grader i ca. 2 - 4 timer.
  5. Lad grøntsagerne køle helt af, inden du pakker den i lufttætte beholdere.
  6. Undgå at opbevare dine tørrede grøntsager i direkte lys. En skuffe eller et mørkt skab er det bedste.
  7. Holdbarheden er lang, da der ingen væske er til stede i grøntsagerne.

🎃 TØRREDE HOKKAIDO 🎃

Vask og del hokkaidoen i kvarter og fjern kernerne. Behold skrællen på. Skær de kvarte hokkaido på mandolinen i 2 mm lange strimler. Fordel dem på en bageplade med bagepapir på og tør den ved 60 grader varmluft i ca. 4 timer. Afkøl dem og pak i en lufttæt beholder. Opbevar den mørkt.

Holdbarhed min. 12 måneder


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar