Salater til jul 2019

Oprettet d.

Salater til Jul 2019

Suppler den lidt fede julemad med en sprød og syrlig salat. Det løfter hele måltidet,
og jeg garanterer også, at din mave vil elske dig for det.

Forbered det hele før juledagene og marinerer og pynt salaten,  lige før I sætter jer til bords.
Rigtig glædelig jul til dig og dine kære.

 

Juleaften-salaten – den originale vinder!

Min originale juleaften-salat er den mest besøgte opskrift på min hjemmeside. Den er saftig, sprød og gudesmuk.
Og skal laves dagen før, da rødkålen skal marinere natten over. Det er ren win win!

 

 

Find opskriften her
 

Juleaften-salaten ver. 2.0 med grønkål og rødbedesyltede pærer

Der er dømt sprødhed og sødme i den friske grønkålssalat med syltede pærer.
Salaten er en ren vinder til den fede juleand og de brunede kartofler.
Du kan sagtens forberede det hele om formiddagen og så marinere kål og pynte med knas

og frugt lige før servering.
 



Find opskriften her
 

Julefrokost-salaten med citronmarineret rødkål, figner, æbler og knas

I min julefrokost-salat marinerer jeg kålen i citron. Det gør den syrlig, aromatisk men også fløjlsblød.

Den sprøde kål ledsages af figner, æbler, bladselleri, granatæble og pekannødder.
En eksplosion i velsmag og en god modspiller til de lune og lidt tunge julefrokost serveringer som
frikadelle, medister, ribenssteg og finker.
Læg kålen i blød i en frysepose aftenen inden og vend den et par gange. Jeg lover dig, det er det hele værd.

 


 

Find opskriften her
 

Pers Julerødkål

Per Julerødkål bliver kun bedre af at blive lavet i god tid. Den tager lidt tid at lave men er det hele værd!

Har man først sat den på julebordet,  vender man tilbage til den igen og igen.
Den holder sig i op til 8 uger på køl, gem den i køleskabet og varm den op i lidt andefedt lige før servering.

 


 

Find opskriften her
 

Nytårsfest-salaten med jordskokkechips og urter

Rigtigt mange ender med at købe bladgrønt og drivhus salater til nytårsmenuen.

I min optik salater uden nogen former for smag og intensitet.
Prøv i stedet at lave en salat af årstidens kål, sprøde chips af jordskokker samt en syrlig dressing.
Den er smuk, fyldt med saft og smag og en fantastisk ledsager til det røde oksekød.
Og så ligner den en million! Prøv at portionsanrette, det giver nytårsbordet et løft.

 

 

Find opskriften her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar