Min bedste dressing
Jeg har altid min bedste dressing på køl. På den måde kan jeg hurtigt mikse en salat med blot få råvarer ved hånden. Det bedste ved en hjemmelavet dressing er dog, at du ved præcis, hvad der er i. Og du undgår en masse skrammel, fyldstoffer og tilsætningsstoffer. Ingredienser, der ofte er at finde i færdige købedressinger. Deraf navnet “ingredienser” og ikke råvarer. Du skal blot sikre dig, at du har en god olivenolie og en mild og rund balsamico, så er kimen til en god dressing lagt.
Nedenfor kan du se, hvor hurtigt jeg mikser min bedste dressing. Med den ved hånden kan du eksperimentere videre og lave et utal af forskellige dressinger. Prøv at tilsætte urter, peperrod, wasabi, hakkede kapers, fint snittet skalotteløg, grov sennep med korn, ristet sesamfrø mv. Det er kun fantasien, der sætter grænser i dit køkken. Hvis du gerne vil have en variant med lidt mere kant, så læg 3-4 fed bagte hvidløg i sammen med balsamicoen og blend det ved. Og er du mere til søde dressinger, kan du med fordel tilsætte 1 tsk flydende honning eller rørsukker.
Mangler du økologisk koldpresset olivenolier eller balsamicoer af høj kvalitet, kan du købe det i min salat-webshop lige HER:
Jeg fører også et stort udvalg af tørret frugt og nødder, tag et kig på det HER:
Held og lykke med dressingen derhjemme!
Kærligst, Mette
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.