Har du fundet årets salater til påske?
Her kommer mit bud på salater til Påsken, både til det kolde frokostbord og en middag med påskelam.
Og til sidst et godt tip til marinering af dit lammekød.
Savoj tzatziki – salaten til lam
Vi starter ud med min favorit til lam, den grove savoj-tzatziki med hvidløg,
stegte mandler og tørrede tranebær.
Her kan du kan sagtens erstatte savoj med grønkål,
hvis du har svært ved at skaffe savoj.
Dernæst en cremet rødbede-salat, der også er perfekt til lam.
Til frokost skal vi fristes med min “Påske- og Pinse salat” med
laks, æg og asparges.
Et festligt og smukt indslag på et påskebord og
samtidig en servering, der er perfekt som portionsanretning.
Endelig skal vi stifte bekendtskab med én af mine første opskrifter på siden,
min “Påske-salat” med æg, en grov tomatvinaigrette med kapers og grønne asparges.
Den er perfekt til et stykke varmrøget laks som et indslag i en påskefrokost.
Ramsløgspesto – marinaden til dit påskelam
Sidste år valgte jeg at marinere mit lammekød 3-4 timer i
køleskabet godt pakket ind i en aromatisk ramsløgspesto.
Det gav stegen en dejlig krydret tone af hvidløg, og det kan i den grad anbefales.
Resten af din ramsløgspesto kan du så servere som dip til stegen.
Rigtig god Påske til dig og dine kære.
Kærligst, Mette
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.